iOS 12 beta – Irriterande bugg

On 31 augusti, 2018, in Apple, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Detta meddelande har man fått några gånger när man kör iOS 12 Beta, men dag gick den bananas.

Det har kanske hänt några gånger i veckan att detta meddelande poppat upp om man kör iOS 12 beta, men idag kommer den hela tiden och det räcker med att gå in i notiscenter för att den ska poppa upp.

Hyggligt irriterande men det är livet med att köra beta… men när man är inne på beta 11 för utvecklare så hade man hoppats att denna typen av bugg skulle vara löst.

Denna bugg kommer garanterat vara löst vid nästa släpp av iOS 12 beta, men det finns en väg att komma runt problemet redan nu. Det är inget jag rekommenderar att man gör och själv så tänker jag leva med problemet till att Apple fixat buggen.

Om man går in och ändrar datum och det räcker med att flytta tillbaka tiden ett dygn, så upphör notisen att komma. Problemet är att denna förändring ställer även till med en massa andra problem. Du får t.ex. inga notiser från andra appar, meddelanden som inte levereras, problem att uppdatera eller hämta appar. Att ta bort problemet med notisen för uppdatering, ställer till med fler problem än vad den löser.

Tagged with:  

One Response to iOS 12 beta – Irriterande bugg

  1. […] inte varit så störande. Idag gick den bananas och ploppar upp i tid och otid, vilket jag skrev om tidigare idag. Nu släppte Apple en ny beta som fixar detta och vi slapp vänta till nästa […]

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...