Apple Watch Series 4

On 17 september, 2018, in Apple Watch, iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Allt tid roligt när Apple presenterar nya telefoner och tillbehör, men det var bättre förr när det inte läckte ut lika mycket. Då levde man i ovisshet och på dåliga rykten fram till eventet.

Så den bästa nyheten enligt mig är Apple Watch Series 4 (trots att den läckte ut innan) det man lyckats stoppat in i den. Jag kommer att behålla min iPhone X och har istället beställt mig en Apple Watch Series 4 utan cellular.

Vad är skillnaden mellan GPS-modellen och den med GPS + Cellular?

GPS
Med Apple Watch Series 4 (GPS) kan du skicka och ta emot meddelanden, besvara telefonsamtal och ta emot notiser när klockan är ansluten till din iPhone via Bluetooth eller wifi. Den inbyggda gps:en fungerar även utan iPhone och registrerar distans, hastighet och rutt under träningspass.

GPS + Cellular
Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) har samma funktioner och dessutom inbyggd mobil uppkoppling. Det innebär att du kan skicka och ta emot meddelanden, besvara telefonsamtal, ta emot notiser och streama Apple Music och Apple Podcasts, även om du inte har din iPhone med dig.

Jag köpte min första och hittills enda Apple Watch 2015 och haft den fram till nu. Kan med enkelhet räkna de tillfällen som jag skulle behövt ringa eller använda data utan att haft med mig telefon…och det är inte en enda gång. Därför känner jag inte för att lägga till 1200 kr för att få en med cellular, sen ska man ha ett abonnemang till detta. Ni får kalla mig bakåtsträvare, men jag är aldrig så långt ifrån min telefon så att jag behöver ha en klocka med egen uppkoppling. Förresten…jo det vill jag men jag vill inte betala för det.

Nu är det bara en lång väntan på att få min nya Apple Watch och det ska bli roligt att testa den och watchOS 5.

Spana in nya Apple Series 4 på www.apple.com/se/apple-watch-series-4/

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...