Behöver man ett fodral till sitt AirPods-fodral och vilket ska man köpa?

Köpte mina första AirPods när de släpptes och nu är de snart 3 år och ny har sonen har fått ärva dem. Fodralet har fått så många repor, tagit färg från mina jeans och man kan säga att det sett bättre dagar. Men det är inget som påverkat funktionen det minsta och man kan då fråga sig varför ett fodral får ett fodral!

Nu hade jag fördelen att få ett par nya AirPods vid köpet av min iPhone 11 Pro och ny tänkte jag skydda det lite extra, men även för att snabbt se vilka AirPods som är mina. Vi är tre i hushållet som har AirPods och det är en ständig fight om vems AirPods som ligger på hyllan. Tar man ett par och åker till gymmet, kan man vara säker på att man tagit fel. 

Det blev lite googling på bra fodral för AirPods och fastnade direkt för ett. Mitt nya fodral fick inte vara av silikon, då de jag testat tidigare, inte håller önskad passform och drar till sig mer damm än en dammsugare. 

Så valet föll på ett läderfodral från Krusell och det billigaste priset fann jag på Netonnet. Kunde säkert hittat det billigare om jag letat, men Netonnet hade på lager, finns i närheten och hade öppet. Hos Netonnet kostade de 199 Kr och det är 50-100 Kr billigare än vad konkurrenterna satt som pris.

Fodralet från Krusell är tillverkat i läder och passformen är riktigt bra. Mycket bättre än andra jag provat och framförallt så lossnar inte locket så fort man ska öppna upp och plocka ut sina AirPods. Istället glider hela AirPods-fodralet och öppnas snyggt upp. Fodralet har även ett litet titthål på framsidan, för er som har AirPods-fodral med trådlös laddning.

Har du ett fodral till ditt fodral och vilket använder du i så fall? Eller kanske du tillhör dem som tycker att man inte ska ha något skydd till sina AirPods?

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...