Nu har Swedbank öppnat upp Apple Pay för sina kunder och det är bara att börja din aktivering.

Nordea var först som bank att skaffa Apple Pay för sina kunder och sen följde ST1 med och även Klarna. Nu får man som kund hos Swedbank möjligheten att aktivera Apple Pay, men vart håller Handelsbanken, Länsförsäkringar och de andra bankerna på med? Nu är det säkert något de jobbar på att lösa, men det kräver en hel del arbete, samt att de har skrivit på Avtal med Apple att de inte får knysta ett ord. Inget lustigt med det, men man är ju nyfiken!

Hur du aktiverar Apple Pay hos Swedbank!

 1. Gå in i Apple Wallet för att ansluta ditt bankkort till Apple Pay.
 2. Tryck på ”+” för att lägga till ett nytt kort.
 3. Välj Swedbank eller Sparbankerna.
 4. Scanna eller lägg in kortuppgifterna manuellt. Komplettera med de uppgifter som behövs samt din tresiffriga säkerhetskod som finns på baksidan av ditt kort.
 5. Godkänn villkoren.
 6. Välj hur du vill verifiera dig.Textmeddelande/SMS:
  Ett SMS med en aktiveringskod skickas till telefonnumret som visas. Koden läggs in automatiskt, om inte ange den manuellt. Koden är giltig i 60 minuter och levereras även till din Mobilbank/Internetbank.Swedbank plånbok eller Sparbanken plånbok*:
  Om du väljer att verifiera dig med Mobilt BankID behöver du ladda ner Swedbank plånbok eller Sparbanken plånbok beroende på vilken bank du har. Du dirigeras till App Store. Ladda ner appen och tryck ”öppna”. Kontrollera kortet och signera sedan med Mobilt BankID.
 7. Kortet är nu anslutet till Apple Pay och klart att användas.

Läs mer på -> https://www.swedbank.se

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...