Nytt år och allt vad det innebär

On 14 januari, 2020, in Nyheter, by Jonny

Då var vi två veckor in på det nya året 2020 och det betyder att i oktober har denna sidan funnits i 10 år! Vart tar tiden vägen?

Önskar att man hade tid att utveckla den mer och göra mer och djupare dyk ner i tekniken. Dyken gör jag, men hinner aldrig skriva om dem eller ta upp alla projekt som man gjort. Veckorna fylls med jobb och helgerna med barnens aktiviteter, så som fotboll och innebandy. Vi har under ledigheten hunnit beta av en dag med fotbollscup för 6-åringen och 5 dagar Gothia Innebandycup för 12-åringen. Sen var det bara att börja pendla till jobbet igen! 😀

Hemma väntar massor av prylar på att aktiveras och få sin plats i hemmet, där det mesta handlar om smarta prylar för hemmet och Apple HomeKit. Skrev tidigare ett inlägg om smarta hem och vad jag gjort hemma, men problemet är att man blir aldrig nöjd och kommer hela tiden på nya saker som man kan lägga till och automatisera. Men fan vad kul det är…

Det bästa är att man även arbetar med tekniken till vardags och trots det tröttnar jag aldrig. Att få arbeta med det som intresserar en mest är som att få arbeta med sin hobby och samtidigt få betalt för det. 😀

Kanske nästa steg är att starta eget på heltid och bara plocka ut guldkornen. Nu har jag förvisso ett sidoprojekt, där jag åker hem till kunder och hjälper dem med tekniken direkt i hemmet och på tider som passar dem. Det är än så länge alldeles för lite jobb för att kunna säga upp sig från jobbet och köra heltid, men tanken tilltalar mig.

Tack till alla er som under året tagit er tid att titta in på sidan och ni får gärna följa mig på Facebook också. Där får ni gärna kommentera, komma med tips om nyheter, prylar och synpunkter. Det går även bra att skicka ett mejl till mig på info(at)iphonesajten.se. Nu kör vi!

Önskar er alla en god fortsättning på året!

 

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...