Det har varit lugnt här på sidan och det var riktigt längre sedan jag recenserade någon produkt.

Nu har jag inte legat direkt på latsidan med att köpa prylar, men det är som vanligt ont om tid och då blir det sidan som får lida.

Men nu kliade det för mycket i fingrarna och en bra produkt måste få komma ut, men så även webbutiken jag handlat från…men mer om den sen!

Det jag sökte efter var ett ställ där jag kan ha min iPhone i antingen porträtt- eller landskapsläge och förhoppningsvis även tillföra laddning till telefonen. Helst med Qi-laddning, men i värsta fall kunde jag tänka mig en sladd.

Jag har tröttnat på min nuvarande Qi-laddare, av den enkla anledningen att telefonen inte tagit laddning, bara för att att den inte låg korrekt över laddaren. Har löst det genom att skapa en Siri Genväg där Siri meddelar mig muntligen om telefonen är ansluten till en laddare eller inte.

När man sitter hemma och arbetar, kan den inte ligga ner och lata sig. Ofta behöver man lyfta luren och att kolla meddelanden, OTA meddelanden för att komma in på Citrix, kolla vem som ringer eller söka information. Det behövs alltså en hållare som låter min iPhone står upp, men samtidigt ladda den.

Jag köpte två bordsladdare av märket Baseus och en fick hamna på jobbet och den andra på hemmakontoret och är mycket nöjd med dem båda, fast jag hade till en början problem med den ena laddaren.

Först lite fakta…

  • QI-laddare med en maximal effekt på 7,5 Watt.
  • Dubbla slingor som säkerställer mer effektiv och mer stabil laddning.
  • Inbyggd fläkt som förhindrar överhettning.
  • I botten av enheten och vid kontaktpunkterna finns halkfria silikonplattor som garanterar en stabil laddningsposition och skyddar samtidigt din telefon.

Det är helt enkelt ett ställ som låter dig ladda din telefon medan den är stående eller liggande. Det jag gillar och anledningen köpet är att jag kan ladda telefonen stående och om jag får ett meddelande så tänds skärmen, jag tittar på skärmen och samtidigt låser upp telefonen med Face-ID.

Men vad hände då med den ena laddaren?

Den hade problem att ladda min telefon och då oavsett om jag hade skal eller inte. Man fick ta bort och sätta tillbaka telefonen flera gånger innan den började ladda. Att den laddare ser man på en grön lampa som lyser när den laddar och blinkar när det inte fungerar som det ska. 

När du väl fick till laddningen, kom fläkten igång och vilket oväsen den förde. Min andra laddare låter lite svagt och hörs endast om det är knäpptyst i rummet. Denna hördes över allt annat och det gick knappt att tänka. 

Ett mejl till webbutiken och en problembeskrivning. Dagen efter kommer svaret och en ny produkt är på väg med Schenker. Det är det fina med lifestylestore.se – No tjafs, utan man levererar kundnöjdhet i världsklass.

Vad har vi då för pris på metallklumb med inbyggd fläkt, dubbla slingor för laddning, elhissar och centrallås?

För 449 SEK får ni denna hemskickad helt utan fraktkostnad. Lägg där till rabattkoden IPHONESAJTEN och ni får 10% avdraget i kassan. Det gäller allt i deras butik, som i sin tur är fylld till bredden med premiumprylar.

https://www.lifestylestore.se/baseus/baseus-tradlos-vertikal-bordsladdare-svart/

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...