Det kom ett mejl från min operatör

On 3 februari, 2021, in iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Jag har sedan några år kört Vimla som operatör och är otroligt nöjd med det valet! Det som gör att Vimla är en favorit är bl.a. att de väljer att skänka en del av vinsten till välgörenhet.

Igår kom ett mejl om att Vimla har ett resultat… ett resultat med vad vi kunder vill att Vimla ska lägga pengar på, när det kommer till välgörenhet.

Mejlet…

Du och andra användare har tillsammans samlat in 77 341 kr till Svenska Djurambulansen! 

Tack för dina röster och engagemang i Vimla-Valet 2020. Svenska Djurambulansen fick 52% av alla hjärtan som samlades in under 2020. Det betyder 77 341 kr till deras viktiga arbete att rädda sjuka och skadade djur <3 

“Tack så hemskt mycket för era röster i Vimla-Valet. Er gåva kommer hjälpa oss att fortsätta rädda sjuka och skadade djur. Med hjälp av donationer och gåvor har vi precis beställt två nya djurambulanser, vilket gör det möjligt för oss att transportera fler skadade och sjuka djur till djursjukhus runt om i landet” 
Camilla, Svenska Djurambulansen

Nu var det inte bara Djurambulansen som fick pengar, men läs mer om det på https://vimla.se/vimla-valet/

Bli kund hos Vimla via min tipslänk och vi båda får 10 kr/mån i rabatt och det gäller så länge vi båda är kunder. Bjud sedan in dina vänner och du får ytterligare rabatt.

Tack Vimla! <3

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...