Nu har Apple släppt den sista betan av iOS 4.2 för testning. Detta innebär att iOS 4.2 snart kommer släppas i skarp version och kommer då lägga till funktioner på deras modeller som kör iOS, vilket bl a kommer att ge iPad stöd för svenska.

Normalt brukar Apple släppa den skarpa versionen någon vecka senare, så nu väntar vi bara på att Apple ska bjuda in till ett av deras event och där visa alla nya funktioner. Troligtvis kommer man även tillkännage fler länder som kommer få iPad och våra förhoppningar är att Sverige är med denna gången . Mycket talar för att det blir vår tur denna gången, då Apple lagt till stöd för svenska och på deras hemsida kan man se ett klipp om iPad som nu är textat på svenska.

Vi håller självklart tummarna för att det nu ska bli Sveriges tur att få sälja iPad.

Klippet om iPad kan ni se här

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...