ATG har släppt en webapp som ska hjälpa alla häst-tokar att spendera mer pengar. Faktiskt en riktigt trevlig skapelse trots att det är en webapp. Väldigt välgjord och fungerar precis som man kan förvänta sig av en riktig app. Lite långsam i starten, men sen tar den sig.

Man kan undra varför dom inte satsat på att göra en egen app! Med en webapp så slipper dom Apples kontroller och kan göra ändringar utan att behöva vänta på ett godkännande. Sen har jag för mig att Apple inte godkänner denna typ av appar, där man spelar om pengar. Kan självklart ha fel! =)

Det är i alla fall en webapp att räkna med, så surfa in på iphone.atg.se med din iPhone och spara ner den som bokmärke på hemskärmen. Instruktioner får man direkt när man gått in på adressen.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...