iOS 4.2 dröjer lite till.

On 13 november, 2010, in Apple, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Flera olika sidor rapporterar om en ny ”Golden Master” från Apple, då man upptäckt en ny bugg i den förra. Buggen ska orsaka problem med trådlösa nätverk på iPad och göra att man inte kan ansluta till internet.

Många hade förhoppningar om att iOS 4.2 skulle dykt upp i natt, men så blir det alltså inte. Nu tror man att den skarpa versionen kommer att släppas den 24 november, men den kan lika väl släppas i nästa vecka. Vi får se vad Apple tänkt sig och vi följer minsta steg om tar.

Nedan kan ni se hur problemet yttrar sig.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...