Fjärrstyr din dator med iPhone eller iPad.

On 2 december, 2010, in Appar, iPad, iPhone, by Jonny

Med TeamViewer får man gratis fjärrservice eller remote desktop via internet och det finns en app för både iPhone och iPad.

På deras hemsida får man som privatperson ladda ner en full version gratis och det finns stöd för Mac, PC och Linux. Skulle man vara en företagare och använda deras produkt i organisationen, börjar priserna från 4829:- för deras enklaste version.

Om man spontant vill fjärrstyra en dator eller få åtkomst till en obemannad dator (och många fler funktioner),kan man ladda ner TeamViewer Pro HD och får då slanta upp 949:- i App Store och 749:- för appen till iPhone.

Som tur är finns det en gratis app för både iPad och iPhone i App Store. Den är fullt tillräcklig för de som inte utnyttjar alla funktioner.

Appen fungerar både via Wi-Fi som 3G, där den snabbare uppkopplingen är att föredra. Installationen är enkel och man laddar som vanligt ner appen via App Store. Klienten hämtar man från deras hemsida och installerar på sin dator.

När man startar upp klienten så får man upp sitt ID och lösenord. Lösenordet ändras vid varje start, men ID behåller man samma vid varje uppkoppling. Eftersom tjänsten är gratis, så får man stå ut med en popup som talar om detta efter att anslutningen kopplats ner.

Tycker överlag att TeamViewer fungerar bra och rekommenderar den varmt. Är väl inte den bästa upplevelsen på en iPhone, men det beror på den lilla skärmen. Bäst upplevelse får man självklart på en stor skärm, som på en iPad.

Klicka Här för att läsa mer på deras svenska hemsida!

För iPad:

För iPhone:

Nedan ser ni en kort film om hur den fungerar.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...