Ring gratis med Viber

On 6 december, 2010, in Appar, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Viber ligger just nu på topplistan över nedladdade gratis appar i App Store och det finns en anledning till detta.

Har precis testat tjänsten och känner att detta kommer verkligen bli en-måste-app till iPhone.

Den är gratis att ladda ner och otroligt enkel att aktivera. Allt man behöver göra är att ange sitt mobilnummer och invänta ett aktiverings-SMS. Man ange sen koden man fått via SMS och sen är det bara att börja ringa. Det blir enklare ifall den man vill ringa till använder Viber! =) Skulle dom inte ha det, så kan man skicka en inbjudan till dem direkt ifrån appen.

I appen kommer man åt alla sina kontakter och Vibers logga finns vid de kontakter som valt att aktivera ett konto. Appen fungerar ungefär som iPhones egna telefon app och man känner sig genast hemma.

Något som förvånade mig var den goda samtalskvalitén som man hade och mitt samtal var via 3G. Kan tänka mig att det skulle fungera ännu bättre ifall jag gjort samtalet via Wi-Fi, men detta får fullt godkänt. Det finns absolut andra appar som gör samma sak och det är b.la Skype. Skillnaden är att Viber är så mycket enklare och man kan ringa vem man vill, bara dom aktiverat sitt nummer i Viber.

Uppdaterat: Nu kan man även skicka gratis SMS via appen och då till andra användare av Viber.

Mer information finns som vanligt i App Store.

Tagged with:  

2 Responses to Ring gratis med Viber

  1. Robert skriver:

    Skype gör inte samma sak. Med viber kan du ringa över 3G nätet vilket inte går via Skype. Det är ju detta som gör viber fantastiskt och kommer på sikt konkurera ut telejättarna. Om den nu kommer få finnas kvar.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...