Har testat denna app ett slag nu och tänkte skriva några rader om den, men Macworld.se hann före!

Photo Manager Pro är ett alternativ för dig som gärna vill lägga in dina bilder i mappar. Idag är man tvungen att först importera sina bilder till datorn, skapa mappar där och sen synka över dem till sin iPhone. Nu finns det alltså en mapp som fixar detta och man kringgår därför Apple låsta tankesätt och kan direkt på telefonen mappar som man vill.

Nackdelen med detta är att man får bilderna på två ställen och detta medför att samma bild tar mer utrymme på din telefon. Men är detta en viktig funktion för dig, så är appen helt ok.

Så här skriver Macworld i sin artikel:

I Photomanager skapar du egna mappar till vilka du importera bilder från telefonen. Du kan dela ut mappar via trådlöst nätverk och titta på dem i webbläsare på datorn om den är ansluten till samma nätverk. Du kan också överföra bilderna trådlöst till datorn via ett litet serverprogram, eller till de iOS-enheter i närheten (fungerar med iPad och iPhone/iPod touch) som har programmet installerat.

Vill du läsa hela deras artikel, så kan ni Klicka Här!

Appen kostar 15:- och inte 22:- som Macworld skriver i sin artikel. Just nu kör dom med 50% rabatt för att fira en stor uppdatering, så passa på att ladda ner appen! 🙂

Tagged with:  

One Response to Photo Manager Pro – skapar mappar för dina foton

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Aapl.se, iPhn.se. iPhn.se said: [iPhonesajten.se] Photo Manager Pro – skapar mappar för dina foton http://dlvr.it/G3Zds […]

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...