Har nu använt denna GPS-app i några månader och är väldigt nöjd.

Hade planer på att köpa en ny GPS till bilen och byta ut den gamla, men kände inte för att ha två prylar i framrutan. Så efter att ha funderat fram & tillbaka så fick det bli denna app. Dyrt för en app, men billigt för en bra GPS ,var min motivering till mig själv. Så en dag slog jag till och köpte den!

Har testat några andra GPS-appar och det som skiljer dem åt är att Navigon har kartorna i appen och man slipper ladda ner dem längs vägen. Kanske inte är ett problem i Sverige med datapaket, men utomlands kan räkningen vara lika hög som en elräkning i januari.

Innan vi kommer till dom mer positiva egenskaperna höjer den till skyarna, så måste vi ta några av dom negativa. I min förra GPS så fick jag trafikinformationen via FM-bandet, men nu är man tvungen att köpa det som tillbehör i appen och den kostar 139:- extra. En annan nackdel är att man helst har en laddare ansluten under hela resa, då batteriet snabbt töms på energi och gör att man plötsligt står utan både navigation och telefon.

Fördelarna är många! Man har alltid en tillförlitlig navigator med sig, slipper har flera enheter i bilen som kan stjälas, lätt att använda…listan kan göras lång och därför har jag snott deras lista från App Store. 😉

Features and range of functions:
– Simple, intuitive user interface
– Can be used in portrait and landscape format
– Precise voice announcements
– Intelligent address entry
– Reality View Pro (realistic display of motorway interchanges and exits)
– Lane Assistant Pro
– Real signpost display
– Speed Assistant with adjustable audio-visual warning
– Day and night mode for map display
– Direct access and navigation to contacts saved in the iPhone’s address book
– NAVTEQ maps
– Navigation is automatically resumed after an incoming phone call
– 2D and 3D map displays (bird’s-eye view)
– Quick access to user-defined POIs in the area and along the route
– Take Me Home function with a single click
– Automatic language selection to match the iPhone’s user language
– Route Planning
– Text-to-Speech
– Automatic Day/Night adjustment
– Integrated iPod control
– Location sharing via Email
– Enhanced Pedestrian Navigation
– Google Local Search
– Coordinate Input
– SOS/DirectHelp
– Turn-by-Turn RouteList
– NAVIGON Traffic Live in A, B, CH, D, DK, ES, F, FIN, I, N, NL, S, UK (In App Purchase)
– UK Postcode Navigation (In App Purchase)
– Panorama View 3D (In App Purchase)
– NAVIGON MyRoutes
– Connection to Facebook and Twitter

Included maps:
Albania, Andorra, Belarus, Belgium, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Denmark, Germany, Estonia, Finland, France, Gibraltar, Greece, United Kingdom, Ireland , Italy, Croatia, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Austria, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Sweden, Switzerland, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Czech Republic, Hungary, Vatican

Har du tittat på denna app till din iPhone, så är det nu du ska slå till!

Just nu kostar appen endast 419:- och det är ungefär halva priset mot normalt!

Tagged with:  

One Response to Navigon Europe – Gör din iPhone till fullfjädrad navigator för halva priset

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Renée Backe, CyMoon, Aapl.se, Mike Fyhr, iPhn.se and others. iPhn.se said: [iPhonesajten.se] Navigon Europe – Gör din iPhone till fullfjädrad navigator för halva priset http://dlvr.it/GMf6p […]

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...