Elitserien – Officiell app

On 4 mars, 2011, in Appar, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Elitserien 2010/2011 är en officiell app för Elitserien och en guldgruva för er som följer hockeyn.

Här kommer man få nyheter om Elitserien och sitt favoritlag, statistik, men även live-rapportering. Skulle du inte vilja ha nyheter om alla lagen, så finns möjligheten att filtrera bort dessa.

Det tråkiga med appen är att den kommer så sent in i Elitserien, men samtidigt är vi glada att dom hann få ut den innan slutspelet! 🙂

 

Följer man svensk hockey, så detta gratis-app ett absolut måste och fungerar mycket bra som komplement till tv:n.

Nämnas bör att nyheter från AIK och Brynäs saknas, men man har lovat att detta kommer inom kort.

Så här skriver Hockeyligan.se själva om sin app:

Elitserien Live
Precis som på Hockeyligan.se kan du nu via appen följa liverapporteringen från matcherna i textform med bland annat skott, mål, utvisningar och självklart även kommentarer från den centrala liveredaktören. Snabbare och mer fyllig rapportering i textform finns sannolikt inte i den mobila världen!

Nyheter
Självklart kan du via appen ta del av nyheter från Hockeyligan.se och klubbarna i Elitserien, med möjlighet att filtrera utifrån de källor du själv önskar – om du nu mot förmodan inte skulle vilja ha alla nyheter. Samma digra utbud som vanligt finns även här, dock med viss reservation för att all video inte fungerar i dagsläget. Vi är inne i en övergångsfas där en ny lösning som även fungerar på mobila enheter är under införande och används allt mer. Framöver kommer all video att levereras på detta sätt.

Statistik
Här finns all grundläggande statistik du behöver som tabeller, kommande slutspelsträd, speldatum och starttider för matcherna, relevanta topplistor för utespelare, målvakter och lag, samt spelarprofiler för alla spelare med A-lagskontrakt.

Appen finns att hämta som alltid i App Store.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...