Gratisspel från Donuts Games

On 4 mars, 2011, in Appar, iPhone, Nyheter, by Jonny

Under en begränsad tid kan man nu ladda ner tre spel gratis från Donuts Games.

De spel som Donuts Games bjuder på är följande:

Cows In Space. Jordens kor är fångade i luftbubblor och svävar runt i rymden. Det är ditt jobb att teleportera dem levande tillbaka till jorden. Ett roligt spel där man styr in sitt rymdskepp i position för att avfyra sina gelébönor. Klicka på appen för att ladda ner spelet.

Rat On The Run. Ratty har hittat sitt drömhus fullt av ost & ostbågar, men där finns även spindlar, slemmiga blobbar och andra faror som lurar. Här gäller det att ha tungan rätt i mun och hjälpa Ratty. Skulle man inte tycka det är roligt, så kan man alltid spela Rat On A Scooter. Det medföljer som bonusspel! Klicka på appen för att ladda ner spelet.

Urban Ninja. I detta spelet är man en knubbig Ninja Hero med fransk accent, som insvept i latex skuttar runt längs väggar och tak. Uppdraget är att samla poäng och ta sig levandes till en helikopter. Måste nog påstå att detta spelet är roligast av dessa tre. För att klara spelet så måste man ta sig förbi alla faror längs det 40 banor långa spelet.  Klicka på appen för att ladda ner spelet.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...