Även iMovie är släppt för iPad 2

On 10 mars, 2011, in Appar, Apple, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Även iMovie med stöd för iPad 2har idag få se ljuset för första gången!

Någon om jag blev lite besviken över är att den endast kommer att fungera med iPad 2, iPhone 4 eller iPod touch (fjärde generationen). Fördelen med detta är att man nu har ytterligare en anledning att uppgradera befintlig iPad till en iPad 2! 🙂

Så här beskriver Apple iMovie i App Store:

Skapa snygga HD-filmer var du än befinner dig med iMovie, den snabba och roliga appen för att skapa film på iPhone, iPod touch och den fantastiska nya iPad 2. iMovie är utformad för Multi-Touch-skärmen och erbjuder allt du behöver för att berätta din historia. Bläddra bland och spela upp projekt i det fantastiska Marquee-läget. Skapa en film på några minuter genom att lägga till video, foton, musik och ljudeffekter. Lägg till teman, titlar och övergångar för att få den rätta Hollywood-känslan. Du kan dela resultatet med världen – direkt från iMovie.

I Apples fina Guided Tours kan man se deras film om iMovie och hur den fungerar!

 

 

 

 

 

 

iMovie kostar 38:- och ni kan ladda ner eller läsa mer om den i App Store!

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...