TV.nu Remote – Andra testet

On 30 augusti, 2011, in Appar, iPhone, Tillbehör, by Jonny

Andra testet av tv.nu Remote är klar och nu fungerar det kanon!

Efter mitt första försök med tillbehöret (läs mer om det här), där jag inte kunde få appen att lira med min digitalbox. Detta har nu löst sig! 🙂

Skickade ett mail till deras support där jag beskrev mitt problem och att min digitalbox saknades i deras lista, samt att man inte kunde lägga upp den manuellt. Idag kom ett oväntat svar och det var att de har nu lagt upp den i listan över godkända digitalboxar. Tack tv.nu!!

Nu fungerar det så enkelt som man vill, fast med lite ”pill”. Att komma igång är enkelt, men man kan komma behöva ställa in kanalerna. Man börjar att sortera listan i den ordning som man vill att kanalerna ska ligga. Nästa steg är att ställa in vilken kanalplats dom ska ha.

En del kanaler ligger som dom ska, medan vissa skickar en till helt fel kanal. Detta kan man enkelt ändra under inställningar. Exempelvis saknar jag TV 3 HD, så på kanalplats 3 hittar jag inte den kanalen. På min box ligger vanliga 3:an på kanalplats 69. När man gjort dessa små justeringar…ja då är det bara att luta sig tillbaka och använda sin iPhone som fjärrkontroll.

Är detta ett helt onödigt tillbehör? Absolut, men ett måste för en pryltok! 🙂

För att se vilka digitalboxar som fungerar direkt med tv.nu Remote kan ni se Här! Listan på boxar som automatiskt fungerar med tv.nu Remote utökas ständigt.

Appen finns att hämta gratis i App Store och tillbehöret finns att köpa på Webbhallen.com. Remote fungerar även tillsammans med iPad, men endast om man använder appen som är för iPhone.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!