Idag har Google valt att uppdatera sin app för Gmail och lagt till en ny funktion!

Efter dagens uppdatering av appen för Gmail, så kan man nu spara ner bifogade bilder till kamerarullen.

Ska det verkligen vara så svårt att få med en sådan standardfunktion, en funktion som man egentligen borde haft med redan från början? Det är en funktion som är standard i flesta av dagens e-postklienter och något som man faktiskt förväntar sig ska finnas från start hos en stor leverantör som Google.

Själv använder jag Gmail dagligen och därför är den upplagd i Apples egna mailklient på telefonen. Jag kan därför inte förstå varför man skulle vilja ha en app till installerad som ska göra samma sak…fast sämre!

Enda anledningen jag kan komma på är om företaget förser mig med en iPhone och inte tillåter att jag lägger upp privata konton i mailklienten. Då kan det vara bra med en app för detta, men då finns det andra bra alternativ att välja bland.

Nyheter i version 1.3

– Snabbare användargränssnitt för iPhone och iPod touch
– Spara bildtillägg i ditt fotobibliotek. Peka på och tryck länge på bilder som du vill spara.

Uppdateringen hämtar du enklast via App Store på din iPhone eller iPad.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...