Nu finns Netflix i Sverige!

On 15 oktober, 2012, in Appar, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Nu är Netflix släppt i Sverige!

Äntligen har Netflix släppts i Sverige och jag har redan hunnit registrera mig ett konto! 🙂 Första månaden är gratis, sen ligger priset på 79 Kr/månaden, vilket jag tycker är ett helt ok pris för fri streaming av deras innehåll.

Ni som har produkter från Apple kan glädja er med att det finns en app för iPhone, iPad och iPod Touch, men Netflix har även dykt upp på Apple TV och det är ju helt underbart! Ska testas när jag kommer hem från jobbet ikväll.

Det lilla jag hunnit titta på i min iPad, får mig att älska tjänsten och så kommer även min son att göra när han får se alla barnfilmer! 🙂

Det går även att se Netflix på andra smartphones, Nitendo Wii, PS3, Xbox, PC, Mac och många fler produkter.

Läs mer på Netflix hemsida https://signup.netflix.com/

Appen för iOS finns i App Store och är gratis att hämta!

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...