Just_mobile_alubolt.jpgLifestyleStore.se har nyligen börjat sälja tillbehör av märket Just Mobile och skickade över detta snygga synk- och laddningsställ med Lightningkontakt för utvärdering.

AluBolt är ett elegant ställ från Just Mobile och tillverkat av b.la. aluminium och svart plast, vilket gör att designen passar bra med dina andra saker på skrivbordet.

När du ansluter din iPhone 5/5S eller iPad Mini så känner man att det är kvalité på produkten. Delen där Lightning-kontakten sitter är fjädrande och man behöver inte vara orolig för att bryta av kontakten i telefonen. Har stött på ett fåtal synk- och laddningsställ som saknar denna funktionen och man är livrädd varje gång man har bråttom och ska ta med sig telefonen. Nu slipper man oroa sig mer…

AluBolt_iPad_Mini.jpg

När det gäller designen så faller den mig i smaken, men den faller även min annars så kräsna sambo i smaken och det brukar inte sluta så bra för min del. Det finns en stor risk att den försvinner bort från mitt skrivbord, för att dyka upp på hennes arbetsplats. Senast försvann Bluelounge Milo från mitt skrivbord. Fördelen med att de får hänga med henne jobbet, är att fler får upp ögonen för alla snygga produkter som kommer från exempelvis Bluelounge och Just Mobile. 🙂

Fördelar med AluBolt:

  • Stödjer både iPhone 5/5s och iPad Mini
  • Stödjer både laddning och synkronisering
  • Stabilt ställ
  • Snygg design
  • Bra kvalité
  • Prisvärd

Nackdelar med AluBolt:

  • Fungerar endast med väldigt tunna skal på din iPhone eller iPad Mini.
  • Inget uttag för hörlurar.

Det jag saknar på dagens ställ är ett uttag för hörlurar. Vill jag prata i telefon när den sitter i stället så har jag tre alternativ. Antingen får jag köra på högtalarfunktionen, använda Bluetooth-hörlurar eller får jag ta bort telefonen. Nu får man kanske säga att det är Apples fel, då de valde att sätta kontakten i botten, men nu har den suttit där ett slag och tredjepartstillverkare borde funnit en lösning. Men det kanske bara är jag som är aningen gnällig?

AluBolt är certifierat av Apple och bara det gör att man vet att denna produkt kommer att fungera utmärkt med dina iOS-enheter på skrivbordet.

Just Mobile AluBolt finns självklart att köpa hos LifestyleStore.se och priset är 429:-. Helt klart prisvärt i mina ögon och jag tror ingen kommer att bli missnöjd över denna produkt. Som vanligt är det alltid fri frakt när man beställer från deras butik. 🙂

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...