Boom-Beach_app.pngBoom Beach är ett spel som sätter klona i dig…eller i alla fall har det gjort det på mig. 

Det är sällan som jag fastnar för något spel, men här har jag verkligen trasslat till det för mig och installerat det på både min iPhone och iPad.

Mina krav är egentligen inte så höga…

Det ska vara ett spel som tilltalar ögonen, vara enkelt att komma igång med och inte kosta skjortan. Det är sällan som jag har tid för spel och när det finns så vill jag inte att jag ska behöva lägga en massa tid på att komma igång. Allt är relativt, men här kan kan jag på mindre än en minut få koll på min lilla värld och snabbt få ordning på min ekonomi eller anfalla någon fiende bland öarna.

Beskrivning i App Store

Storm the beach and win the day! Boom Beach is a combat strategy game where you fight an epic war against the evil Blackguard. Take your expeditionary force to beautiful paradise islands invaded by the enemy. Fight for every beachhead, free enslaved islanders and explore the uncharted archipelago. The fight becomes a race to harness the ancient powers hidden on the islands. Are you ready for the BOOM?

PLEASE NOTE! Boom Beach is completely free to play. However, some game items can also be purchased for real money. If you don’t want to use this feature, please disable in-app purchases in your device’s settings.

FEATURES
– explore a huge tropical archipelago full of danger and treasure
– play with thousands of other players, raid their bases and enjoy the spoils of war
– attack hundreds of unique island bases controlled by the evil Blackguard
– face fearsome Boss Enemies and uncover their evil plans
– discover the mysterious power of ancient statues and Life Crystals

Boom Beach kräver iOS 7.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch. Appen är optimerad för iPhone 5.

Boom Beach it is… 🙂

Badge_AppStore.png

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...