Utbytesprogram laddare

Apple har tagit fram ett utbytesprogram för sina 5 W USB-strömadapter, då det finns en risk för att de överhettas.

Adaptern medföljde iPhone 3GS-, iPhone 4- och iPhone 4s-modeller som levererades från oktober 2009 till september 2012,  men såldes även som fristående tillbehör.På bilden ovan ser ni vilken adapter som det gäller och det är Model 1300 som omfattas av Apple utbytesprogram.

Mer om Apples utbytesprogram kan ni läsa om på www.apple.com/se/support/usbadapter-european/. Där finnes ni också information om hur själva utbytet går till och vart ni vänder er för att få er laddare ersatt.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...