Apple Watch har sett dagens ljus

On 11 september, 2014, in Apple, iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Apple presenterade inte bara iPhone 6 och iPhone 6 Plus på sitt specialevent i tisdags, utan vi fick även en glimt av det som ryktats om som iWatch.

Tim Cook gjorde något som man längtat efter länge och det blev en ”One more thing” och det har inte hänt sen Steve Jobs styrde skeppet. Denna gången var det Apple Watch som presenterades och man kan inte säga annat än att man blev lite lyrisk…kanske av att äntligen få höra ”One more thing”, men även att Apple presenterade klockan som så många väntat på.

Eftersom jag tydligen är aningen förtjust i Apples produkter (på gott och ont), så kan jag inte annat än älska den. LG och Motorola/Lenovo har även de visat upp snygga modeller, så blir det en Apple Watch när den kommer och det är enligt Apple i början av 2015. Allt i hemmet är redan Apple, så varför inte byta ut klockan också?!

Det berättades en hel del om Apple Watch, men de nämnde aldrig något om batteritiden. Enligt rykten så är det något som Apple själva inte är så nöjda med och förmodligen jobbas det på detta. Klockan få vara hur cool och bra som helst, för är inte batteritiden ok, då blir det en flopp och inte flipp.

1410459074_full.png

Apple Watch kommer att komma i tre modeller. Det är Watch, Watch Sport och Watch Edition, där Edition kommer i 18 karats guld.

Klockan kräver att du har en iPhone för att fungera, så fundera inte på att köpa en om du kommer att byta tillverkare på din telefon.

Vill ni spana in allt som Apple själva lagt upp på Apple Watch, ska ni besöka deras hemsida på www.apple.com/watch.

Priset börjar på $349 och sen går det uppåt. Än så har vi inte sett vad den kommer att hamna på i Sverige.

Några av Apples filmer om Watch

Tagged with:  

2 Responses to Apple Watch har sett dagens ljus

 1. Bengt skriver:

  AppleWatch är väldigt intressant men jag skulle vilja se vilka funktioner klockan har med och utan en koppling till iPhone.

  Det känns just nu som att man måste ha en iPhone och en AppleWatch för att man ska ska kunna använda AppleWatch flesta funktioner. Total inköpssumma blir ju ganska hög om man måste köpa båda enheter vilket jag tror är ett måste, vilket de har förtydligat.

  Eller har jag fel?

  • Jonny skriver:

   Hej. Jag tycker att du har helt rätt. Enligt Apple så är man tvungen att ha en iPhone. Nu hade jag ändå tänkt köpa båda, men nog kostsamt.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...