Adam Elements iLinio Lightning AUX Adapter fick ersätta adaptern Auxillite.

Nyligen skrev jag en recension på Auxillite som är en adapter för iPhone 7 och gör det möjligt att använda dina hörlurar med 3,5 mm kontakt och samtidigt ladda.

Det var ett kickstarterprojekt som inte höll måttet och lider av flera olika problem, men nu har jag testat en adapter som gör precis vad den lovar.

Adam Elements iLinio Lightning AUX Adapter är MFI-certifierad. MFI-certifierade tillbehör är märkta med logotypen ”Made for iPod/iPhone/iPad” och är välsignade av Apple. Det gör att man slipper vara orolig för att tillbehören ska skada din produkt och de kommer att fungera ihop med din iPhone/iPad utan problem.

På adaptern finns även en fjärrkontroll med volymknappar och samtalsknappar, allt för att du ska kunna kontrollera musiken och samtalen. Är du van att byta låtar med knapparna på hörlurarna, fungerar det precis likadant med knapparna på adaptern och oavsett vilka lurar du använder.

Jag syndat och plockat fram mina gamla Marshall Major och kört Metallica på hög volym. Mina AirPods har fått ta lite semester. 🙂

Pris – 529 Kr hos iPhoneButiken.se

Passar: iPhone & iPad med lightningkontakt
Färg: Svart, vit
Mått: 150 x 24 x10 mm
Vikt: 10 gram
Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...