Det är länge sen jag kom med ett spel och helt ärligt så har det inga som jag fastnat för…förens nu!

War Wings tar dig in i en cockpit på flygplan under WW2 och du blir en del av slaget om Storbritannien eller störtbomba fartyg i vad jag misstänker ska vara Engelska kanalen. Du börja med ett enklare flygplan och sen får du jobba dig upp och förtjäna dina vingar.

Det finns en uppsjö av flygplan och du kan välja bland brittiska, tyska, amerikanska och ryska flygplan och avancera som pilot och förbättra dina flygplan. Hoppa in i ditt Spitfire MK V och de dig in i en dogfight mot ett Messerschmitt Bf 109 och testa dina gränser som pilot.

War Wings är ruskigt roligt och äntligen får jag flyga ett Spitfire, som varit mitt favorit plan sedan barnsben och allt började med att man fick se filmen Slaget om Storbritannien från 1969 med min pappa. 😀

Nu har jag spelat det på iPhone, iPad Air och iPad Pro 12,9″ och bäst upplevelse är det på min iPad Air. iPad Pro 12,9″ blir lite för stor för att komma åt kontrollerna på ett smidigt sätt. Men… jag kom på att jag har en Nimbus spelkontroll till min Apple TV och den fungerar även att koppla ihop med en iPhone eller iPad. Kopplade ihop den via Bluetooth och valde spelkontroll i spelets inställningar och simsalabim så hade man förvandlat sin iPad till en spelkonsol och flygandet togs till en ny nivå.

War Wings kostar inget att ladda ner och spela, men man kan köpa till sig en snabbare utveckling i appen. Hämta hem spelet och sätt igång att skjuta ner fienden.

Kompatibilitet: Kräver iOS 9.0 eller senare.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...