När jag väntade på min iPhone X så beställde jag några skal och skydd som tröst för att jag fick vänta på min leverans.

Ett av dessa var just Twelve South Journal, som ska vara en lyxigare variant av BookBook. Precis som namnet påminner om så ska Bookbook likna en bok. TS Journal är en mer slät och tunnare variant och utan någon text på ryggen. Snyggare i min smak!

Det jag ville ha var ett fodral/skydd som kan fungera som plånbok, skydda min telefon, fungerar som stativ vid tittande på video och slutligen ska man kunna ta bort telefonen med skal från plånboken. Det är inte alltid jag vill ha allt i handen och det blir svårt att få den att passa i bilens hållare. Det var här allt blev fel, då skalet sitter fast i plånboken och går inte att ta loss som på BookBook. Här får man ta bort skalet och då har man inget skydd alls. Är detta något som man gör ofta, bör man köpa BookBook istället.

Väl i skalet sitter telefonen fast ordentligt och det finns ingen risk med att den skulle trilla ur skalet. Bra, men dåligt för mig… jag fick använda alldeles för mycket våld så jag har redan förstört skalet. Det fungerar väl hyggligt fortfarande, men kommer att beställa BookBook istället.

Det jag gillar med Journal och BookBook är att de är helt i läder och blir bara vackrare ju mer slitna de blir. Skillnaden är inte stor mellan dessa två, men gör inte samma misstag som mig, ifall du också är i behov att kunna ta loss telefonen flera gånger om dagen. Hade det inte varit för det, hade jag lätt valt Journal före BookBook.

  • Full läderplånbok och skärmstativ
  • Integrerat skal skyddar från fall och stötar
  • 3-kortplatsers plånbok med ID-fönster och kontantficka
  • Inbyggt skärmstativ vinklat för handsfree-visning

Twelve South Journal finns i färgerna cognac och svart. Priset landar på 749 Kr, vilket är dyrt jämfört med andra plånboksfodral, men då är det också tillverkat i högklassigt läder.

Med rabattkod IPHONESAJTEN, får ni 10% på alla köp på Lifestylestore.se får ni alltid fri och snabb frakt.

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...