Sitter du med en AirPort Express (gen 2) så kan du nu uppdatera den och få stöd för AirPlay 2.

Själv har jag en AirPort Express som jag har för att dels förstärka mitt trådlösa nätverk på ovanvåningen, men jag har även en högtalare inkopplad till den för att kunna köra AirPlay. Nu kommer jag att kunna använda AirPlay 2 och helt plötsligt blir det en smart högtalare.

AirPlay 2 kom med iOS 11.4 och gör det möjligt att spela musik på flera högtalare med stöd för AirPlay 2 samtidigt och synkat. Exempelvis kommer jag kunna spela samma musik i köket där jag har Sonos, på kontoret där datorn står och på ovanvåningen som har en Marshall Stanmore kopplad till min AirPort Express. Det lär bli blir fler högtalare från Sonos och sen låter vi musiken flöda i hemmet. 😀

Här kan du läsa mer om hur du uppdaterar din AirPort Express – support.apple.com/sv-se/HT201519

Har du en liggandes så är det nu dags att plocka upp den igen och uppdatera den till Firmware update 7.8.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...