Mika_ställ.jpg

Mika är det snygga stället till dina surfplatta eller laptop.

Jag skrev tidigare om ett ställ för mobiler som heter Milo från Bluelounge och här är deras motsvarighet till surfplattan, men tyvärr utan micro suction-teknik. Trots detta så är stället snyggt och funktionellt, vilket är huvudsaken.

Mika är tillverkat i aluminium med gummidetaljer som skyddar din surfplatta eller laptop från repor och mot att den glider av stället.

Din surfplatta får en bra vinkel i stället och du kan bekvämt sitta och titta på film, läsa mail, surfa eller vad man nu vill göra. Senast idag använde jag stället i köket för att läsa recept på min iPad och slippa kladda ner den på bänken. Du kan använda din surfplatta både i stående och liggande läge.

Har haft mitt ställ en tid nu och jag blir bara mer nöjd för var dag som går. Har haft några ställ till min iPad, men det är Mika som fått ta över tronen. Bluelounge är absolut en tillverkare som funnit vägen till mitt hjärta, men en annan är Wallee som gör snygga ställ. De har en egen lösning på hur man fäster dem på väggen, i bilen o.s.v…men det tar vi en annan gång. 🙂

Mika finns att köpa på följande ställen:

iPhoneButiken – Pris 399 Kr (frakt 35 Kr)

LifestyleStore – Pris 399 Kr (alltid fraktfritt inom Sverige)

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...