Vad ska man göra under ungarnas sportlov egentligen? Vi for upp till Tandådalen i söndags, för en vecka med goda vänner och massor av skidåkning.

Det slutade istället med att jag insjuknar i den värsta förkylningen på 10 år och efter bara någon dag så blir resten av familjen sjuka…en efter en. Det slutade med att i onsdags tog vi bilen hem och kan nu hosta upp lungorna i lugn och ro.

Men nog om det…för vad gör man när man är sjuk? Man sover i tid och otid, för att helt plötsligt vakna mitt i natten och inte kunna somna om. Just detta hände mig och på TV var det då en repris på Antikrundans avsnitt ifrån Jönköping.

I programmet blir man uppmanad att ladda ner Antikrundans app och vara med och testa sina kunskaper och försöka pricka in experternas värderingar. Ju närmre du kommer, ju högre poäng får du och dessa poäng kan du sen använda för att tävla mot andra i familjen eller mot vänner som du bjuder in.

Hur många gånger har man inte försökt gissa värdet på allt fint och mindre fint som folk tar med sig? Själv har jag det vid många tillfällen och nu kan jag göra det via deras app. Min 7-åring och jag turades om att värdera och hade riktigt roligt.

Skulle du missa Antikrundan på TV, kan du även använda appen när det går en repris eller om du tittar via SVT Play. Allt styrs genom ljudsynk och därför behöver appen tillgång till din enhets mikrofon.

Det är enkelt att komma igång…. 

  • Ladda ner appen från App Store
  • Starta upp appen och ger den tillgång till din mikrofon.
  • Vänta på nästa avsnitt av Antikrundan eller starta ett avsnitt av Antikrundan på SVT Play.
  • Vänta till ljudsynk är genomförd och sen är det bara att börja värdera.

Antikrundan hämtar du kostnadsfritt i App Store och avsnitten hittar du på www.svtplay.se/antikrundan.

Kompatibilitet: Kräver iOS 6.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch. Appen är optimerad för iPhone 5.

Badge_AppStore.png

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...