Bookbook_iPhone6_bord

Twelve South har länge varit ett favoritmärke för tillbehör till Mac, iPhone och iPad och jag har några av deras produkter hemma.

Min första produkt var just Bookbook till iPhone 4 och jag var otroligt nöjd med den. Det fina med deras fodral i läder är att ju mer du använder det, ju snyggare blir det.

Så med denna erfarenheten var det jubel och hurrarop när de släppte sin Bookbook till iPhone 6 och äntligen med ett avtagbart skal. Jag som flyttar telefonen mellan hållare i bilen och dockningsstation hade äntligen hittat ett plånboksfodral som tillät mig lossa telefonen på ett smidigt sätt när behovet fanns.

En annan skillnad mot mitt tidigare fodral från Bookbook är att man slipper skjuta upp telefonen för att kunna ta kort, då man nu har skurit ut ett hål för kameran på baksidan.

Det finns en praktisk fönsterficka som låter dig visa ditt ID när det behövs. Du har också en ficka för sedlar, kvitton eller magnetiska säkerhetskort. Det är den perfekta plånboken för dagens digitala värld. Själv upptäckte jag att mitt passerkort till jobbet kunde ligga kvar i fodralet och jag behövde bara hålla upp min Bookbook och sen gå in. Prisa NFC! 🙂

  • Fyra kreditkortsplatser
  • Ett sedelfack
  • Avtagbart skal
  • Ett inbyggt stativ för horisontellt läge
  • Finns i brunt och svart och till både iPhone 6 och iPhone 6 Plus.

Man kan bara älska Bookbook och jag hade varit supernöjd om det inte varit för ett enstaka litet fel. Själva skalet är mattsvart och efter några dagars användning så märker jag att det mattsvart börjar flagna och under så är skalet blanksvart.

Jag tog då kontakt med iPhoneButiken.se där jag köpt skalet och hörde mig för om fler hört av sig med samma fel. De hade inte fått in några klagomål och vi gjorde ett snabbt byte och jag fick med mig ett nytt skal hem. Tyvärr började det flagna efter en dag och ny kontakt togs med deras kundservice och de kunde då bekräfta att man nu fått in en reklamation på samma fel.

Nu har jag fått erbjudande om att byta ut skalet en gång till och hålla tummarna eller så häver vi köpet och pengarna tillbaka. Här har jag fortfarande inte bestämt mig, för jag älskar verkligen min Bookbook. Förhoppningsvis är det fler som klagar och Twelve South tar fram ett nytt skal utan att färgen flagnar.

Oavsett så måste jag säga att detta är det bästa och snyggaste plånboksfodralet på marknaden och just det smidiga med att man enkelt kan lossa telefonen från fodralet värdesätter jag högt. Det finns andra tillverkare med möjlighet att enkelt lossa telefonen, men jag har aldrig varit riktigt nöjd med dem.

Med Bookbook får man ett snyggare fodral för var dag som det används. En god vän fick ärva den Bookbook som jag köpte till min iPhone 4 och idag är den välanvänd och snyggare än någonsin.

Priset för Bookbook är 599:- hos iPhoneButiken.se.

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...