SVT_Play_4.1.0
Under lördagen släppte SVT en uppdaterad version av sin app SVT Play och gav den äntligen stöd för Chromecast.

 

I ett hem där Apple härskar, kanske man kan förundra sig över vad detta ska vara till för nytta. Nu har det, av en händelse, smugit sig in en Chromecast i vårt sovrum, men endast för att se vad Apples konkurrenter har att erbjuda. 🙂

Chromecast fungerar bra, men jag tycker det är synd att den inte är till någon användning utan att man har en annan enhet att streama innehåll ifrån. Det måste finnas stöd i appen för att man ska kunna stream innehållet och det saknade SVT Play fram till igår.

De appar som har stöd fungerar riktigt bra att streama upp till Chromecast, men det är fortfarande ingen Apple TV. 🙂 Dock är den billigare och fungerar grymt med alla appar som stödjer Chromecast.

Kompatibilitet: Kräver iOS 7.1 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch. Appen är optimerad för iPhone 5, iPhone 6 och iPhone 6 Plus.

Angående kontroll av AirPlay: Sedan iOS 8 når man AirPlay-inställningarna via Kontrollcenter i iOS. Kontrollcenter öppnas genom att svepa uppåt från nederkanten av skärmen.

SVT Play hämtar ni som vanligt i App Store.

Badge_AppStore.png

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...