Ny reklamfilm för Apple Pay

On 21 augusti, 2015, in Apple, iPhone, Nyheter, by Jonny

Apple Pay är något som jag önskar att svenska banker skulle börja med.

För mindre en vecka sedan, åkte jag till stan för att handla, men när jag skulle betala så upptäcker jag att plånboken ligger kvar hemma. Telefonen hade jag med mig, men inget Apple Pay. Fick vända bilen hemåt och hämta plånboken och sen iväg igen.

Det  är väldigt sällan jag glömmer telefonen, men plånboken ligger ofta kvar hemma. Så för mig är det helt ok ifall Apple Pay börjar fungera i Sverige. 🙂

Tagged with:  

One Response to Ny reklamfilm för Apple Pay

  1. Roger skriver:

    Jag träffade Tim Cook på WWDC i San Francisco. Han tyckte att jag hade många kreditkort i mitt mobilfodral, och sade att det är just sådant de tar bort med apple pay. Jag förklarade att jag var från Sverige, då log han och sa ”We’re getting there soon!” Så vi får väl hoppas att soon betyder snart.. 😉

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...