Apple-Music-icon

Här kommer en liten guide för dig som vill avsluta din prenumeration för Apple Music.

Den 30 september går provperioden ut för oss som aktiverade Apple Music vid releasedatumet den 30 juni och ditt Apple-ID börjar debiteras med 99 kr/månaden.

Du får prova på Apple Music i 3 månader och kanske nyligen aktiverat tjänsten, men känner att efter dessa tre månader vill du inte längre fortsätta med Apple Music och vill slippa bli debiterad efter gratisperioden.

Hur man stänger av Apple Music på en iPhone, iPad eller iPod Touch.

 

  • Börja med att öppna upp appen Music på din enhet och tryck på symbolen för din profil längst upp till vänster i Musik-appen.

profil_am

  • Tryck på Visa Apple-ID och ange ditt lösenord ifall detta efterfrågas.
  • Tryck på Hantera under Prenumerationer. Om du har flera prenumerationer visar du fler medlemskapsalternativ genom att trycka på Ditt medlemskap (Apple Music-medlemskap).
Avaktivera_AppleMusic2

Klicka för större bild

  • Under Förnyelsealternativ väljer du att stänga av Automatisk förnyelser för att inte fortsätta med Apple Music efter att provperioden upphör. Du ser överst vilket datum din provperiod kommer att upphöra och debiteringen för Apple Music börjar. Bekräfta ditt val och tryck sedan på Klar.
Klicka för större bild

Klicka för större bild

Du kan läsa mer om hur du kan hantera ditt medlemskap för Apple Music på Apples supportsidor. Där kan du även läsa om hur du avslutar förnyelsen av prenumerationen via iTunes på Mac eller PC.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...