iPhone 6s Smart Battery Case

Nu har Apple släppt ett eget batteriskal till iPhone 6/6s och det finns att köpa i Apple Store.

Det tog några år, men nu är Apples egna batteriskal här och ska tampas med övriga batteriskal på marknaden.

Personligen så är jag inte så förtjust i batteriskal. Har testat tidigare och tycker att telefonen blir alldeles för klumpig, vilket gör att jag föredrar extrabatteri som man använder sladd till. Har fungerat bra och löser uppgiften väl. Kan ligga och ladda i fickan eller väskan.

Information från Apple Store

Smart Battery Case har utformats speciellt för iPhone 6s och iPhone 6 och ger extra batteritid och skydd. Det mjuka fodret av mikrofiber skyddar din iPhone och en gångjärnsmekanism i flexibel elastomer gör skalet enkelt att ta på och av. Utsidan av mjukt silikon känns skön att hålla i.

Ladda din iPhone och batteriskalet samtidigt, så får du längre batteritid – upp till 25 timmars samtalstid, upp till 18 timmars surftid via LTE och ännu längre ljud- och videouppspelning.* När Smart Battery Case är på visas batteriets status på den låsta skärmen samt i Notiscenter, så att du vet exakt hur mycket laddning du har kvar.

Batteriskalet stöder Lightning-tillbehör, som Lightning till USB-kabeln som medföljer din iPhone, och fungerar även med iPhone Lightning Dock (säljs separat). Finns i två olika färger.

  • Utformat av Apple
  • Upp till 18 timmars surftid via LTE
  • Upp till 20 timmars videouppspelning
  • Färg – grafitgrå eller vit

Pris

I Apple Store kostar batteriskalet 1095 Kr. Läs mer om produkten här!

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!