Instagram_app

Nu har Instagram uppdaterat sin app och lagt till Instagram Stories, vilket vissa redan fått tillgängligt innan denna uppdateringen.

Har du undrat vad som hamnat högst upp i ditt flöde, så är det bara dina vänners Instagram Stories.

Nyheter i version 9.0.1

Instagram Stories är en ny funktion som gör att du kan dela alla ögonblick under dagen, inte bara de du vill behålla i din profil. När du delar flera foton och videoklipp visas de tillsammans i ett bildspelsformat: din historia. 

•Dela flera foton och videoklipp (så många du vill!) i din historia. Väck dem till liv med text- och ritverktyg. De försvinner efter 24 timmar och visas inte i din profil eller i flödet.
•Titta på historier från personer du följer i ett fält överst i flödet, från dina bästa vänner till de populära konton du gillar bäst.
•Visa historier i din egen takt: tryck för att gå tillbaka och vidarebefordra eller svep för att hoppa till en annan persons historia.
•Kommentera någons historia genom att skicka ett privat meddelande på Instagram Direct. Till skillnad från vanliga inlägg finns det inga gilla-markeringar eller offentliga kommentarer här.
•Din historia följer sekretessinställningarna för ditt konto. Svep upp för att kolla vilka som har sett foton och videoklipp i din historia. Dölj hela din historia från dem du inte vill ska se den, även om de följer dig.
•Visa ett foto eller videoklipp i din historia genom att publicera det i din profil.

Instagram Stories kommer att distribueras globalt under de kommande veckorna.

Kompatibilitet: Kräver iOS 8.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad, iPod touch och har stöd Apple Watch.

Badge_AppStore.png

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...