iPhone fyller 10 år idag!

On 29 juni, 2017, in Apple, iPhone, Nyheter, by Jonny

Det har redan gått 10 år sedan iPhone släpptes av Apple och den förändrade världen.

Jag har nämnt det tidigare, men jag var inte så imponerad av iPhone i början och för min del var det Blackberry som gällde och det var först 2009 som jag gick över till den mörka sidan. Var skeppad till en iPhoneutbildning i Norge, för att hjärntvättas i 5 dagar och efter det så anser många att jag inte är som jag var innan.

Det var lite motvilligt som jag satte i mitt simkort i en iPhone 3G. Den kunde ju inte ens skicka MMS…. och hade inte ens ett fysiskt tangentbord. Men efter ett slag kom en uppdatering och så var det problemet med MMS löst. Sedan den dagen är ovillkorlig kärlek till Apple och deras produkter. Nästan på en skadlig nivå… 🙂

BTW… hittade nyligen min gamla Blackberry i en låda. Satte det på laddning och sen startade upp den med ett leende lika brett som en groggveranda i Norrland. Där fanns mina gamla mejl från 2004 och man fick allt en nostalgitripp om vad som var hett i början av 2000-talet. 🙂 Nu finns den på jobbet för allmän beskådan.

GRATTIS iPhone på 10-års dagen!

 

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...