One more thing… iPhone X

On 12 september, 2017, in Apple, iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Rykten har det funnits gott om inför Apples Event och med ett stort intresse för Apple så kan man knappt undgå dem. Många rykten stämde och det blev bl.a. en iPhone X.

Innan vi gå in mer om telefonen, kan jag bara meddela att min första tanke var ”Håll käften och ta mina pengar”! Säga vad man vill, men här skiter jag nästan i allt man stoppat i den och går på designen. Resten är bara bonus! 🙂

 

iPhone X eller iPhone Ten som X ska uttalas kommer med en helt ny skärm som täcker från kant till kant och ligger på 5,8 tum.

Både fram och baksida är denna fången av glas och får mig att tänka min gamla iPhone 4 som fick sig några sprickor på både fram och baksida. Dock ska detta glas hålla bra mycket bättre.

Hemknappen försvinner på iPhone X och så även Touch ID och ersätts med Face ID. Här är det ansiktsigenkänning och det ska enligt Phil Schiller vara svårare att lura än Touch ID och att chansen är 1 på miljonen att de skulle lyckas.

iPhone X kommer att ha dubbla kameror på 12 megapixlar med både snabbare och större sensor. Gillade verkligen deras nya filter Poträttljus för ännu grymmare bilder. Båda kamerorna på baksidan har optisk bildstabilisering och snabba objektiv för att kunna ta grymma bilder även i svagt ljus.

Precis som iPhone 8, har iPhone X trådlös laddning och det var verkligen på tiden. För dig med flera Apple produkter som Apple Watch Series 3, nya AirPods, finns det en ny produkt som heter AirPower. AirPower kommer under 2018.

Mina favoriter med iPhone X

  • Design och skärm
  • Kameran
  • Face ID
  • Trådlös laddning

Phone X kommer att finnas i en storlek (så ingen iPhone X Plus) med kapacitet på 64 GB och 256 GB. Finish att välja på är Silver och Rymgrå. Priset i Sverige hamnar på 11 495 Kr för 64 GB och 13 195 Kr för 256 GB.

iPhone X kan förbeställas från 27 oktober och kommer den 3 november.

Finns massor att skriva… men Apple säger det bättre själva. Kolla in www.apple.com/se/iphone-x för mer info.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...