watchOS 4.2 är släppt

On 5 december, 2017, in Apple, Apple Watch, iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Nu har Apple släppt watchOS 4.2 till allmänheten och min Apple Watch 1st gen börjar bli aningen seg efter varje uppdatering.

Vi får se hur längre den hänger med och snart är det nog dags för en ny Apple Watch, men vi får se hur länge den hänger med. Nu dags för uppdatering!

Den här uppdateringen innehåller nya funktioner, förbättringar och buggfixar.

  • Skicka, be om och ta emot pengar från vänner och familj med Apple Pay Cash i Meddelanden eller genom att fråga Siri (endast USA).
  • Lägger till stöd för HomeKit-sprinklers och kranar i Hem.
  • Lägger till stöd för en ny träningstyp så att tredjepartsappar kan registrera distans, genomsnittlig hastighet, antal åk och höjdskillnader för utförsåkningssporter med Apple Watch Series 3.
  • Åtgärda ett problem där Apple Watch ibland kunde starta om när användaren frågade Sin om en väderleksrapport.
  • Korrigerar ett problem där rullning i Puls avaktiverades för vissa användare.
  • Åtgärdar ett problem som gjorde att det inte gick att avfärda flera alarm eller timersignaler med samma klockslag oberoende av varandra.

Vissa funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller områden. Du hittar mer information på https://www.apple.com/watchos/feature-availability/.

Mer information om säkerhetsinnehållet i denna Apple-programuppdateringar hittar du på https://support.apple.com/sv-se/HT201222.

Uppdateringen hämtas och hanteras via appen Watch på din iPhone. Var beredda på att det tar tid att hämta och installera uppdateringen. Ett tips är att inte göra det alldeles för sent på kvällen.

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...