Ibland händer det att olyckan är framme och din telefon går sönder, samt lämnar ett stort hål i plånboken.

Här hemma hade jag en iPhone 6s som behövde en ny skärm efter att sonen tappat den på en cykeltur och asfalten tog emot den med öppna armar.

Hörde mig runt på de lokala företagen som jag känner till i stan och vad det skulle kosta att få Apple till att byta ut skärmen. Det visade sig vara en dyr affär hos de flesta och för någon 100-lapp till så kunde jag skicka den till Apple och få jobbet gjort med originalskärm och garanti. Det slutade med att den hamnade i en låda i skrivbordet.

Nu när jag behövde den igen, började jag titta mig runt igen och fick tips om Yourtek.se och kontakt upprättades via Facebook Messenger. Letade mig till deras verkstad 15 min innan stängning och han bytte min skärm direkt medan jag väntade. Grymt bra service!

Om ni är behov av att laga en telefon, surfplatta eller något annat elektroniskt, kan jag varmt rekommendera Yourtek i Kalmar. Kan man inte besöka deras butik i Kalmar, går det även bra att skicka in prylarna till hans butik. Har ni garanti eller något försäkring som täcker problemet, ska man självklart nyttja det, men det finns gånger då det kan vara dyrare att betala självrisken än att ta hela kostnaden själv.

Så tveka inte att kontakta Yourtek.se om ni behöver reparera din telefon! Mycket trevligt bemötande, snabb service och humana priser. Utöver reperationer av Apples produkter, lagar han även Samsung, Huawei, Sony med flera.

Besök www.yourtek.se  eller på Facebook för mer information och priser!

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...