iMore har haft hyggligt rätt tidigare och enligt dem så kan vi eventuellt få se ett Apple Event den onsdagen den 12 september!

Att Apple kommer hålla ett event i september är högst troligt och även att de då kommer att presentera det som kommer att vara nästa iPhone…det är en sak som jag är säker på. Frågan är hur den kommer att se ut och vilka funktioner den får.

Rykten säger att den blir större och får en större skärm än dagens iPhone, men även att apple valt att montera en mindre dockningskontakt, NFC (Near Field Communication, NFC), A5x processor, 4G LTE (förmodligen utan stöd för operatörer utanför USA & Kanada), mindre simkort, fler färger utöver svart och vit iPhone och en massa annat godis.

Vad vill du se på nästa iPhone? Lägg gärna en kommentar och skriv vad du hoppas Apple stoppar in i nästa iPhone!

Det har även länge ryktats om att Apple är på väg att släppa en mindre modell av iPad och att den kommer att lanseras senare i höst. Personligen är jag inte säker på om vad jag tycker om en mindre modell av iPad, men det får vi väl se när/om den kommer. Mindre skärm på iPad är inget som tilltalar mig…men jag har ändrat mig förr! 🙂

Den mindre versionen av iPad ryktas få en skärm på 7,85 tum, men med samma upplösning som dagens iPad. Den ska även bli billigare och lär förmodligen hamna mellan iPhone och iPad i pris.

Enligt iMore så ska eventet vara planerat till den 12 september och att man sen släpper iPhone redan den 21 september. iPad mini ryktas komma senare i höst, lagom till julhandeln.

Visst vore det trevligt om iPhone kommer till butikerna redan i september, men i Sverige får vi nog vänta till en bra bit in i oktober innan vi kan köpa ”The new iPhone”.

Nu är det bara att vänta på att Apple bekräftar eventet och skickar ut inbjudan till världspressen! 🙂

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...