Trasig iPhone

Anledningen till att jag frågar är för att minstingen förstörde skärmen på en sliten iPhone 5 och jag valde att få den utbytt till lägsta pris.

Nu är det så att jag är allt annat än nöjd med kvalitén på skärmen, då skärpan är dålig och den ändrar färg efter en tids användning. När den blir riktigt varm så ser man knappt vad som är på skärmen och därför tänkte jag byta den själv denna gången. Sist betalade jag 500:- för både skärm och arbete.

Så till min fråga…

Hur har ni gjort när skärmen spruckit/krossats? Har ni tagit det på t.ex. hemförsäkringen, lämnat in det på en serviceverkstad, bytt själva?

Skriv gärna en kommentar om hur ni gjorde, vad det kostade o.s.v. Ta gärna med vart ni vände er och vad ni tyckte om resultatet.

 

Tagged with:  

4 Responses to Hur har du fixat din trasiga iPhone skärm

 1. Anders skriver:

  Har först haft originalglaset som hållit länge (tur?), och när det slutligen gått sönder, så har jag låtit laga på oauktoriserade ställen som tagit ca halva priset mot Apple. Å andra sidan har det lagade glaset sedan hållit kanske bara halva tiden (otur?).

  Samma mönster upprepades med min nuvarande iphone (fast med annat reparationsställe).

  Kan berott på slumpen, men nästa gång lär jag ta mig till Täby, och hoppas på att Apples dyrare lagning också medför bättre ”tur” =)

 2. Peter skriver:

  Lämnade i på apple store i täby ,Byte av skärm på iphone 6+ gick 1200 kr.
  Fick vänta en timme.

  Mvh
  Peter

 3. Henrik skriver:

  Har lagat själv. följer ifixits guider och använder en iskub låda att samla skruvarna i. Tycker det är lätt att byta om man är händig. grejerna beställer jag på nätet det har blivit från olika ställen varje gång. ibland ebay och ibland nån svensk återförsäljare.

  • Jonny skriver:

   Ställen som säljer finns det gott om, men hur har kvalitén varit på de som du köpt?

   Med vänlig hälsning,
   Jonny

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...