finder_for_airpods_app

För några dagar sedan snubblade jag över en app som sa sig hjälpa dig hitta förlorade AirPods och köpt appen.

Tanken var att skriva några rader om den, men nu visar det sig att Apple tagit bort den från App Store och utan egentlig orsak.

Appen köpte jag för 40 Kr och det efter att jag själv sprungit runt en morgon och letat efter mina AirPods. Att köpa en app som läser av signalstyrkan och på så sätt hjälper dig hitta dina AirPods är inte så tokigt. Tokigt var kanske priset på 40 Kr, men inte om man jämför det med vad det kostar att köpa en AirPods eller båda. Tyckte att den löste uppgiften väl och var mycket enkel att använda. Välj vilken AirPod du saknar, följ instruktionerna och gå sen runt till den meddelar att det saknade tillbehöret finns i närheten.

Enligt informationen som MacRumors fått…

Yeah, just got off the phone with them. They didn’t find anything wrong with the app itself, but rather they they didn’t like the ‘concept’ of people finding their Airpods and hence was deemed ‘not appropriate for the App Store’.

Appen har fått goda betyg på App Store och var uppskattad av oss som använder appen.

finder_for_airpods_betyg

Om Finder for AirPods kommer tillbaka i App Store eller inte, går i dagsläget inte att svara på. Den kommer inte att uppdateras ifall Apple inte låter den komma tillbaka. Om du hann köpa den innan den drogs tillbaka och inte vill behålla den, kan du alltid ångra köpet och få tillbaka pengarna. Ångra köp!

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...