Om

Jag som driver iPhonesajten.se heter Jonny Blomberg och bor på Öland tillsammans med min sambo Anna och sönerna Lucas och Anton.

Till vardags jobbar jag som supporttekniker hos en mobilkedja för företagslösningar. Här blir det allt från felsökning på mobila företagsväxlar till att sätta skärmskydd på mobiler. Arbetade tidigare 20 år hos en mobiloperatör, där hade till uppgift att felsöka allt från mobiler, mobila bredband, GSM, UMTS, LTE, till varför man inte kan ringa till ett specifikt nummer.

Både på jobbet och privat får jag många frågor om iPhone och iPad, så steget till att skapa iPhonesajten.se var inte svårt att ta för över 10 år sedan. Samla allt på en sida och göra det tillgängligt för alla…det var tanken med sidan. Sen har det blivit nyheter, tips på appar och tillbehör som fått mycket utrymme på sidan. Guider kommer fler efterhand som önskemålen kommer in.

Sen har man ju gått och blivit tokig i smarta hem och allt vad det innebär. Där saker ska kunna styras från mobilen, knappar, närvaro och automatisera så mycket som möjligt. Hjärtat i hemmet är min Homey!

Har ni förslag på nyheter, appar, tillbehör, eller hur man kan förbättra sidan… tveka i så fall inte att höra av er till mig på info@iphonesajten.se.

All information tas tacksamt emot! 🙂

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...